211 012 9216 Δευ.-Παρ.: 09:00-11:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για παραγγελίες άνω των39 €
Ψάξε ανάμεσα σε 3723 προϊόντα
×
0
Το καλάθι είναι άδειο

Χρήσιμες Πληροφορίες για τον Ιδρώτα

06/06/2019
από John Doe

Υπάρχουν περίπου 3.000.000 εξωκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες στο σώμα μας. Οι περισσότεροι βρίσκονται στο μέτωπο, τις παλάμες, τα πέλματα των ποδιών και τις μασχάλες. Εκκρίνουν τον ιδρώτα απευθείας στην επιφάνεια του δέρματος. Ο ιδρώτας αυτός αποτελείται κατά 99% από νερό και, φυσιολογικά, είναι άοσμος. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν είναι;

Αντηλιακή προστασία και Καλοκαιρινά Tips για υγεία στο δέρμα

05/06/2019
από John Doe

Αν και η ηλιακή ακτινοβολία είναι συνυφασμένη με τις αρνητικές συνέπειες που έχει στο δέρμα μας, ταυτόχρονα τείνει να είναι ευεργετική για την υγεία μας. Με δεδομένο ότι ζούμε σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια τους περισσότερους μήνες του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο χρειάζεται μέτρο και προσοχή! Ο ήλιος ενοχοποιείται για πολλά προβλήματα στο δέρμα μας, μερικά από τα οποία φαίνονται άμεσα και κάποια άλλα εμφανίζονται πολύ αργότερα – δεδομένου ότι οι βλάβες που προκαλεί, δρουν σωρευτικά.

10 Μύθοι και αλήθειες για την κυτταρίτιδα

04/06/2019
από John Doe

Αποκαλύπτουμε τις σωστές στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε με τον πιο ευχάριστο και απολαυστικό τρόπο, ένα σώμα σφιχτό, λείο και χωρίς ατέλειες.

Τι πρέπει να ξέρω για την ηλιακή ακτινοβολία, τα αντηλιακά και την φωτοπροστασία;

02/06/2019
από John Doe

Ποιες ακτίνες του ήλιου είναι βλαβερές;

Η ηλιακή ακτινοβολία αποτελείται από τις υπεριώδεις ακτίνες (UVR),  τις  ορατές ακτίνες (visible) και τις υπέρυθρες ακτίνες (IR)

Οι πρώτες βουτιές με το μωρό στη θάλασσα

01/06/2019
από John Doe

Οι ζέστες ήδη ξεκίνησαν και εσείς ανυπομονείτε να χαρείτε τις πρώτες σας βουτιές! Αν είστε νέα μαμά και η σκέψη, ότι θα βουτήξετε το μωρό στη θάλασσα, σας τρομάζει δείτε πώς θα απολαύσετε ένα ασφαλές μπάνιο παρέα με το μωράκι σας!

10 χρυσές συμβουλές για τέλειο μαύρισμα

31/05/2019
από John Doe

Πλέον, η καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας χειμώνα-καλοκαίρι είναι επιβεβλημένη. Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες, σας παρουσιάζουμε όσα πρέπει να ξέρετε για να απολαύσετε και να ωφεληθείτε από τον ήλιο χωρίς να εκθέσετε τον εαυτό σας σε... μη αναστρέψιμους κινδύνους.

5 πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε για το ρόδι

03/05/2019
από John Doe

Το ρόδι μπορεί να χωριστεί σε τουλάχιστον τρία μέρη: στους σπόρους, το φλοιό και το χυμό, τα οποία έχουν μελετηθεί για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες (φλαβονοειδή, ανθοκυανίνες, πουνικαλαγίνη, ελαγικό οξύ και τανίνες) και τα φυτοχημικά του δρουν ως αντιοξειδωτικά προστατεύοντας το σώμα από τη δράση των ελεύθερων ριζών. Αποτελεί, επίσης, πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, φυλλικού οξέως, βιταμίνης C και βιταμίνης Κ. Τρώγεται είτε ωμό σαν φρούτο, είτε σαν χυμός και λέγεται ότι φέρνει καλή τύχη. Καλή υγεία, πάντως, φέρνει σίγουρα!

7 συμβουλές για να ζείτε καλά με το Πάρκινσον

02/05/2019
από John Doe

Το να ζει κανείς με τη νόσο του Πάρκινσον, μια από τις πιο γνωστές διαταραχές του κινητικού συστήματος, μπορεί να είναι απογοητευτικό για κάθε άνθρωπο, εξαιτίας των κυρίως συμπτωμάτων του.

Τρέμουλο, δυσκαμψία (που συχνά αποκαλείται ακαμψία), αργές κινήσεις και απώλεια της ισορροπίας και του συντονισμού, είναι τα κυριότερα απ' αυτά. Ένα μεγάλο μέρος της απογοήτευσης προέρχεται από την απώλεια του ελέγχου που είχατε κάποτε στο σώμα σας. Μπορεί, επίσης, να είναι συναισθηματικά συντριπτικό το να ξέρετε ότι σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία για την ασθένεια.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι έχουν μια σειρά από εργαλεία στη διάθεσή τους για την καλύτερη διαχείριση των συμπτωμάτων της νόσου του Πάρκινσον και να ζουν μια υγιή, ευχάριστη ζωή.

Και μετά τα αντιβιοτικά, τι;

01/05/2019
από John Doe

Τι θα λέγατε αν κάποιος σας πρότεινε μαζί με την αντιβίωση να καταναλώσετε και λίγα... μικρόβια; Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα προβιοτικά!

Με τον όρο προβιοτικά αναφερόμαστε σε όλους εκείνους τους μη παθογόνους, ζωντανούς μικροοργανισμούς, οι οποίοι μοιάζουν με τα 100 περίπου τρισεκατομμύρια άλλα βακτήρια τα οποία "αποικίζουν" το έντερό μας, συγκροτώντας τη λεγόμενη χλωρίδα του. Αν και μικρόβια, δικαίως χαρακτηρίζονται ως οι "αφανείς ήρωες" του οργανισμού, όσο κάποιος λαμβάνει αντιβιοτική θεραπεία, αφού με τη δράση τους θωρακίζουν το πεπτικό μας σύστημα, αναπληρώνοντας ταχύτατα τα χρήσιμα βακτήρια που "σκοτώνονται" από την κατανάλωση αντιβίωσης.