211 012 9216 Δευ.-Παρ.: 09:00-11:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για παραγγελίες άνω των39 €
Ψάξε ανάμεσα σε 4007 προϊόντα
×
0
Το καλάθι είναι άδειο

Πρόγραμμα Σύστασης iNvite


Λίγα λόγια για το iNvite: Με το πρόγραμμα αυτό σου δίνεται η δυνατότητα να προσκαλέσεις φίλους σου στο ifarmacy.gr και να κερδίσετε και οι δύο επιπλέον έκπτωση στις παραγγελίες σας.

Όροι Χρήσης: Μπορείς να προσκαλέσεις φίλους με πολλούς τρόπους, μέσω κοινωνικών δικτύων, μέσω ηλεκτρονικού συνδέσμου ή απευθείας μέσω της φόρμας που βρίσκεται στο πεδίο iNvite στο λογαριασμό σου.  

  • Ως  χορηγός, για κάθε επιτυχημένη εγγραφή και αγορά φίλου σου κερδίζεις 5€ για την επόμενη παραγγελία σου, τα οποία εμφανίζονται ως πόντοι προς επικύρωση στην καρτέλα "Οι πόντοι μου" στο λογαριασμό σου. Βασική προϋπόθεση για να ξεκλειδώσει το κουπόνι σου, οι αγορές που θα κάνει ο φίλος σου να είναι άνω των 25€.
  • Ως επιχορηγούμενος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου*, πιστώνονται στον λογαριασμό σου 4€ με τη μορφή κουπονιού, το οποίο μπορείς να βρεις στο πεδίο "Τα κουπόνια μου" στο λογαριασμό σου. (Για πληροφορίες σχετικά με τα κουπόνια και το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών ifarmacy.gr παρακαλούμε πάτησε εδώ). Για να μπορέσει να λάβει την επιβράβευσή του και ο χορηγός σου, η πρώτη σου παραγγελία θα πρέπει να είναι άνω των 25€.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό προσκλήσεων που μπορείς να στείλεις μέσω του προγράμματος iNvite.
  • Τα διαθέσιμα ευρώ αφορούν έκπτωση σε επόμενη παραγγελίας σου και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  • Το πρόγραμμα αφορά νέους πελάτες, όχι υφιστάμενους.
  • Τα ποσά επιβράβευσης ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία επικύρωσης τους ενώ δεν συμμετέχει η κατηγορία «Παιδικά Γάλατα – Τροφές».


Πολιτική Ορθής Χρήσης: Το ifarmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει πόντους σε περίπτωση αποδεδειγμένης απάτης.